Avto Plac Pirkovski

За Нас

По долгогодишна работа, naked celebrities во Германија и во нашата земја, и собраното искуство од преку 15 години во браншата со увоз на половни возила, нашата фирма се вбројува во една од најпознатите во Битола и пошироко во државата. Увезуваме возила само од Германија затоа што сметаме дека се најквалитетни и при тоа ги имаме долгогодишните партнери и соработка со оваа држава. Вршиме увоз на познати hardcore gay sex светски и европски бренд-автомобили.

Нашата коректност е доблест во работата celebrity sex videos и нашиот тим е секогаш спремен и ви стои на располагање при вашиот избор на возилото.