Avto Plac Pirkovski

За Нас

По долгогодишна работа, во Германија и во нашата земја, и собраното искуство од преку 15 години во браншата со увоз на половни возила, нашата фирма се вбројува во една од најпознатите во hamster mobile porn Битола и пошироко во државата. Увезуваме возила само од Германија затоа што сметаме дека се најквалитетни и при тоа ги имаме долгогодишните партнери и naked celebrities соработка со оваа држава. Вршиме увоз на познати светски и европски бренд-автомобили.

Нашата коректност е доблест во работата Lesbian Porn и нашиот тим е секогаш спремен и ви стои на располагање при вашиот избор на возилото.

Најбрзо до TÜV Минхен

Моментална посетеност

Има 5 гости присутни