Avto Plac Pirkovski

TÜV MUNICH

altПри увоз на секое половно возило од странство, за хомологација на истото , потребна е TÜV потврда. Која можете кај нас брзо и едноставно да ја нарачате за било каков вид на автомобил , товарно, latest celebrity news возило, приклучно возило, или моторцикел.