Avto Plac Pirkovski

BMW 320d

Информации

  • Производител: BMW
  • Модел: 320d
  • Година: 2002
  • Агрегат: Дизел
  • Цена: 3.999.-
  • Километри: 255.000
  • Боја: Сива металик
  • Карактеристики: Климатроник, серво, Hardcore Porn абс, есп, елек.стакла, алу.-бандажи, централна брава , воздушни перничиња, регистрирано, и сервисирано, во одлична состојба.