Avto Plac Pirkovski

Renault naked celebrities Clio 1.2i PRODADENO

Информации

  • Производител: Renault
  • Модел: Clio
  • Година: 2009
  • Агрегат: Бензин
  • Цена: 3.499,-
  • Километри: 124.000km
  • Боја: Сива металик
  • Карактеристики: Клима, елек.стакла, абс, есп, воздушни перничиња, ценртрална барава, радио цд, во одлична состојба со платени nude celebrities давачки до регистрација.