Avto Plac Pirkovski

Opel black gay Corsa C 1.2i

Информации

  • Производител: Mercedes-Benz
  • Модел: Corsa C
  • Година: 2004
  • Агрегат: Бензин
  • Цена: 2.899,-
  • Километри: 118.000km
  • Боја: Сива металик
  • Карактеристики: Клима, серво, абс, центрлана брава, воздушни перничиња, есп, радио цд, во одлична состојба со платени давачки porn cartoon до регистрација.

Слики

Повеќе од naked celebrities овој производител: « Opel Corsa D 1.3 CDTi