Avto Plac Pirkovski

Mitsubishi Colt naked celebrities 1.3i PRODADENO

Информации

  • Производител: Mitsubishi
  • Модел: Colt
  • Година: 2006
  • Агрегат: Бензин
  • Цена: 2.999,-
  • Километри: 186.000km
  • Боја: Сива металик
  • Карактеристики: Клима, серво, абс, елек.стакла, воздушни перничиња, алу-бандажи, радио цд, во одлична состојба со celebrity porn платени давачки до регистрација.

Слики