Avto Plac Pirkovski

Opel mobile porn sites Corsa C 1.0i PRODADENA

Информации

  • Производител: Opel
  • Модел: Corsa C
  • Година: 2005
  • Агрегат: Бензин
  • Цена: 2.699,-
  • Километри: 151.000km
  • Боја: Црна металик
  • Карактеристики: Клима, серво, абс, Teen Porn елек.стакла, воздушни перничиња, есп, централна брава, во одлична состојба со платени давачки до регистрација.
Повеќе од овој производител: Opel Corsa C 1.2i PRODADENA »