Avto Plac Pirkovski

Opel naked celebs Corsa C 1.2i PRODADENA

Информации

  • Производител: Opel
  • Модел: Corsa C
  • Година: 2003
  • Агрегат: Бензин
  • Цена: 2.699,-
  • Километри: 127.300km
  • Боја: Сива металик
  • Карактеристики: Клима, серво, абс, радио цд, центрлана брава, команди на волан, кожен волан, во одлична состојба со платени famous people давачки до регистрација.